openingstijden

bereikbaarheid

Kom je met:

de auto: er is gratis parkeergelegenheid in de omliggende straten. Gaarne niet parkeren op het binnenterrein. Dit zijn privé parkeerplaatsen van omwonende bewoners op eigen terrein. Het kan voorkomen dat een bewoner je auto blokkeert als je op hun parkeerplaats staat;

de fiets: dan is dit het meest ideaal, gezien de ligging van Hoge Weide;

het OV: neem vanaf Utrecht Centraal bus 28 richting Vleuterweide, stap bij halte Korianderstraat (4e halte) uit, vervolgens is het nog maar 7 min lopen.

Plan je afspraak

Een afspraak op de gewenste datum en/of tijdstip is geen garantie. De afspraak wordt altijd eerst met je afgestemd via WhatsApp of e-mail. Er wordt zo snel mogelijk contact met je opgenomen.

Voorafgaand aan de afspraak wordt middels een betaalverzoek een aanbetaling van 50% verstuurd. Bij afspraken van minder dan 48 uur wordt verzocht het gehele bedrag vooraf te betalen. Zie ook de FAQ en/of algemene voorwaarden. Zonder betaling wordt de afspraak niet ingepland.

UPDATE: momenteel is het erg druk, soms kan de wachttijd oplopen tot 2 weken. Bij annuleringen plaats ik de vrijgekomen plekken altijd op WhatsApp status. Stuur mij een berichtje via WhatsApp als je op de hoogte gehouden wil worden.

UPDATE 23/03:
Momenteel is het erg druk, de eerstvolgende beschikbaarheid is op 09/04.
Bij annuleringen plaats ik de vrijgekomen plekken altijd op WhatsApp status. 
Stuur mij een berichtje via WhatsApp als je op de hoogte gehouden wil worden.

WIJ ZIJN GESLOTEN VAN 20 t/m 28 april!!!