Reviews

Hieronder een selectie van meer dan 235 5-sterren Google reviews in het Nederlands, Engels en Spaans.

Massages

Milou Tournois

12-06-2022

In één woord: WAUW! Vandaag ben ik voor het eerst gemasseerd door de lieve, vrolijke en vakbekwame Sharina en ik weet zeker dat dit de eerste keer van velen zal zijn geweest 🙂 Wat gaf ze mij een vertrouwd en fijn gevoel door haar persoonlijke uitstraling en zorgvuldige aanpak en wat was de massage heerlijk ontspannend! Ik word vaker gemasseerd dus heb “wat vergelijkingsmateriaal” en kan echt zeggen dat ze het heel goed deed en dat haar technieken, grepen, aanpak, haar warmte en de gebruikte oliën heel fijn voelde. Ook vroeg ze van tevoren zorgvuldig door wat mijn behoeftes, wensen en eventuele klachten waren: daarmee ging ik goed de massage in. Tijdens de massage ging ze er vervolgens ook heel relaxed mee om dat ik soms wilde verliggen, wat wilde drinken of even naar het toilet moest, hield ze rekening met of ik wel of niet wilde praten en gaf ze alles bij elkaar gewoon een heel fijne ervaring. Overigens was alles ook netjes schoon, rook het fris en stond er een ontspannen muziekje op om echt in het moment te komen. Lang verhaal kort: als je een goede masseur zoekt, dan is Miracle Massages een hele goede. Sharina, dankjewel en tot de volgende keer!

J P

08-06-2022

Best. Massage. Ever.

I have a history of back, shoulder & neck pain and already after the first treatment there was a huge improvement, that I have never experienced anywhere else before.

Sharina has the perfect mix of personal attention, kick ass massage skills, relaxing atmosphere and a spotless treatment room.

Absolutely 200% recommended!!

Rosan van Essen

08-06-2022

Sharina is erg vriendelijk en geduldig. Ik had al een tijd lang rugklachten en na de massage voelde alles weer soepel en was mijn pijn weg. Zeker een aanrader!

Lora Zayn

03-06-2022

Ik heb een heel fijne massage met Sharina gehad. Zij heeft naar mij goed geluisterd en de massage aangepast op mijn behoeftes. Zij heeft mijn rug heel goed gedaan waardoor de stijfheid in mijn schouders en bovenrug weg is. En Sharina is zelf heel warm als persoon. Bedankt Sharina voor de goede ervaring!!

Ruben Veld

27-05-2022

Geweldige massages! Sharina ontvangt je in een open en ontspannen sfeer, in een schone en comfortabele massagekamer, waar je je gelijk op je gemak voelt. Zowel voor een sportieve massage als voor een ontspanningsmassage een absolute aanrader!

Himanshu Deshwal

27-05-2022

I went to Sharina for lower back pain(injury happened because of lifting heavy weights), I was surprised with the quick recovery that happened after the therapy session.

Lianne Frowijn

09-05-2022

Ik had last van mijn rug en kon diezelfde avond nog terecht bij Sharina. Bij binnenkomst voelde ik mij gelijk op mijn gemak. Eerst hebben we mijn klachten besproken. Er werd goed afgestemd of ik het eens was met de massage die ze ging geven. De focus lag op mijn bovenrug ivm mijn klachten. Het was een stevige massage, maar mijn rug voelde de volgende dag al veel beter aan! Nu voor de tweede keer langs geweest. Dit keer een combinatie van een ontspanningsmassgage en een stevige massage bij mijn bovenrug. Tijdens de behandeling vraagt Sharina of het goed gaat/ het niet te pijnlijk is. Mijn volgende afspraak staat al weer gepland. Zeker een aanrader!

Annika Doornenbal

02-05-2022

Vorige week voor het eerst een fijne massage bij Sharina gehad. De salon is bij haar thuis, in een aparte kamer helemaal ingericht voor de massage. Sharina zorgt ervoor dat de kamer op temperatuur is en houd goed in de gaten of alles comfortabel genoeg is voor je. Ze overlegt goed over wat je nodig hebt en checkt dit ook tijdens de duur van de behandeling. Ze is super vriendelijk en dat zorgt voor een goede sfeer. Helemaal fijn! Dankjewel Sharina!

Sandra Franch Arroyo

02-05-2022

Great professional, found her through Google and I will be coming back. I had a lot of tension on my upper back and the area feels much less stiff after a relaxing massage. I recommend her.

Chantal Huisman

01-05-2022

Zo blij met de massages van Sharina! Ze stelt je heel fijn op gemak en luistert goed. Het resultaat is helemaal top. Bij de eerste rugmassage voelde het echt of een last van mijn schouders eraf was gevallen. Dat was natuurlijk jarenlange spanning. Na de massages veel meer energie en lekkerder in je vel.

Manisha Seopershad

23-04-2022

Ik heb vaker last van mijn nek en rug daarom was ik al een tijdje opzoek naar een masseuse. Na een afspraak werd ik ontvangen door lieve Sharina. Ik voelde me meteen op mijn gemak. Zij heeft mij een heerlijke ontspannings masage gegeven die mij echt goed heeft gedaan. Ik ben ontzettend blij dat ik sharina heb gevonden.

Anis Karamzadeh

21-04-2022

Miracle Massages is aan te raden! Sharina stelt je vanaf het eerste contactmoment op je gemak en vraagt je klachten goed uit voordat ze start. Ze heeft gouden handjes en biedt een passende massage afhankelijk van je klachten. Hierin combineert ze verschillende soorten massages (in mijn geval oa bindweefsel & cupping). Ze pakt de pijnpunten goed aan waardoor je je naderhand weer als herboren voelt! Ik ga elke keer relaxed en soepeler naar huis. Ik vind het fijn dat ze de perfecte balans weet te vinden tussen een stevige massage en ontspanning waardoor mijn lichaam en geest tot rust komen! Ook voelt ze haarfijn aan wat voor druk ik prettig vindt en stemt tijdens de massage regelmatig af of het nog prettig voelt. Ze haalt veel plezier uit haar werk, doet dit met passie en dat voel je ook terug in de massages die ze geeft. Ik kijk na elke behandeling weer uit naar de volgende!

Renske M

20-04-2022

Sharina is professioneel en weet dus wat ze doet. Ik ben bij haar gekomen om mijn benen te verstevigen doormiddel van bindweefsel massage. Pijnlijk! En wees geduldig maar na zo'n 5 behandelingen begon ik resultaat te zien en is de cellulites afgenomen. Ik ben tevreden.

Renske M

20-04-2022

Sharina is professioneel en weet dus wat ze doet. Ik ben bij haar gekomen om mijn benen te verstevigen doormiddel van bindweefsel massage. Pijnlijk! En wees geduldig maar na zo'n 5 behandelingen begon ik resultaat te zien en is de cellulites afgenomen. Ik ben tevreden.

Jitske van der Sluis

15-04-2022

Hele fijne massage door een kundige vrouw. Ze heeft sterke handen en weet de juiste punten te vinden voor optimaal resultaat! Je kan snel terecht waardoor je niet overbodig lang met je pijn hoeft rond te lopen, echt een aanrader!!

Jannes van Beijsterveldt

15-04-2022

Wat een heerlijke massage. Sharina is echt een pro en voelt goed aan wat je lichaam nodig heeft. Ze gaat diep waar het vast zit, en rustig voor de ontspanning.

Thérèse Suidman

11-04-2022

Heerlijke massage. Het voelde als cadeautjes krijgen 😄

Alias Ilias

10-04-2022

Een heerlijke intensieve massage en cupping sessie gehad op de manier zoals ik na lange tijd zeker nodig had. Sharina is een echte pro en weet als geen ander heel goed wat ze doet. Ze vraagt duidelijk naar je klachten, hoe het gaat en zoekt de beste oplossing voor jou lichaam en geest. Zeker een aanrader en ik kom er zeker nog terug!

Karin vdN

28-03-2022

Yes, zo blij dat ik een goede massage dichtbij huis heb gevonden. Sharina maakt het je zo comfortabel mogelijk en weet tijdens de massage precies de plekken te vinden die wel wat extra aandacht kunnen gebruiken. Ook fijn dat de massage 75 minuten is ipv 60, daardoor is er voldoende tijd om echt in volledige ontspanning terecht te komen. Mijn lichaam heeft de reset gehad die het nodig had. Voor herhaling vatbaar dus!

Michelle K

21-03-2022

Wanneer je op zoek bent naar een fijne, ontspannende en vakkundige massage dan is Miracle Massages een absolute aanrader! Ik kom hier graag voor een rug/nek massage, en ga altijd ontspannen en soepeler weer terug naar huis. Sharina is vriendelijk, deskundig, luistert naar mijn specifieke wensen en weet de perfecte balans te vinden tussen een stevige massage waar je lijf zich beter door gaat voelen en ontspanning. Echt een aanrader!

Srinidhi Desikan

21-03-2022

Sharina was really good. She was able to understand my complaints and accommodated me in the last minute. Definitely recommended.

Debie van den B

08-03-2022

Op zoek naar een massage salon in de omgeving Utrecht kwam ik ook zo bij Miracle Massages terecht. Ik werd vriendelijk ontvangen door masseuse Sharina. Na een ontspannend kopje thee werd ik door haar gemasseerd. Je zou het niet zeggen als je haar zou zien maar zij heeft zeer veel kracht in haar armen. Relaxing muziek en het gebruik van etherische olieen maken dit een zeer ontspannen ervaring. Ik voelde en hoorde alles kraken in mijn rug en voel me herboren. Zij verricht zeker wonderen voor je lichaam en de naam miracle massages is dan ook toepasselijk. Top! Zeker aan te raden.

Franka Bos

25-02-2022

Erg fijne Lomi Lomi massage gehad. Sharina vraagt goed uit of er eventuele klachten aanwezig zijn en heeft fijne handen om te masseren. De druk tijdens de massage was perfect, maar die checkte ze ook tussendoor bij mij. Al met al erg ontspannen naar huis!

Rosan Klieverik

22-02-2022

Afgelopen week ben ik voor het eerst bij Sharina geweest! Ik kwam net rug/schouder klachten oorspronkelijk voor een stevige massage. Sharina raadde na wat doorvragen en aanvoelen cupping aan. Dit konden we meteen even uitproberen waarbij ze fijn uitlegde wat er ging gebeuren en wat het effect zou zijn. Ze weet wat ze aan het doen is en haalt er plezier uit, dat merk je! Ik kijk nu al uit naar mijn volgende afspraak!

Michiel Witkampf

13-02-2022

Heel prettig. Met aandacht voor de mens. Ik voelde me welkom. En na de massage voelde mijn lijf licht en ontspannen, zoals ik in geen maanden gevoeld heb.

Clemence Chauhan

13-02-2022

I had 2 massages so far by Sharina. The flow of her movements on the body was very relaxing and her attention to my neck and shoulders was spot on. For the first time in months, I slept (and woke up) without a painful neck. I highly recommend her friendly services.

Radjnie R

27-01-2022

Sharina is echt een top vrouw! Ik heb schouderklachten en ik merk na de één massage behandeling direct verschil. Ik ben zeer tevreden en kom zeker terug. 🙂

Oumaima El

20-01-2022

Vandaag voor het eerst heel hartelijk en warm ontvangen door Sharina! Ze stelde me direct op mijn gemak. Heb een fijne en effectieve massage gehad. Ze hanteert een prettige en professionele werkwijze. Wat ik zelf fijn vond, is dat ze me door het proces heeft begeleid en kijkt naar de verdere mogelijkheden. Voor mij in ieder geval zeker voor herhaling vatbaar!

Jermine van der Maat

19-01-2022

Heerlijke Full-Body massage gehad van Sharina. Na een tijdje zoeken voor een goede masseur werd Miracle Massages aanbevolen door een vriendin. Dit was een prachtige eerste ervaring, heel zorgzaam. Mooie rustgevende kamer en een heerlijk ruikende olie. Voelde mij helemaal op mijn gemak, wat heel belangrijk is. Ik kom zeker nog een keer terug!

Bart Smit

16-01-2022

Ge-wel-dig, ik ging voor de Full Bodymassage om te beoordelen of ik dezelfde opleiding wil volgen... Nou, ze heeft er een fan bij. Heb direct een nieuwe massage geboekt. Ben geweldig ontspannen!!!

Rosina Fokker

15-01-2022

Het vele thuiswerken heeft er flink ingehakt! Ik was toe aan een ontspannen momentje en kwam uit bij Miracle Massages. Er is een groot aanbod aan massages en ik heb gekozen voor de Hotstone massage. Bij Sharina heb ik een fijn en ontspannen momentje voor mezelf gehad. Ik voelde me op mijn gemak en heb mij zo gedurende de gehele massage gevoeld. Je voelt dat zij weet wat ze doet en dit doet zij met liefde. Ik kom zeker terug!

Robby K.

15-01-2022

Blij dat ik vandaag weer bij Miracle Massages terecht kon, mijn rug voelt alweer een stuk beter en ik kijk uit naar de volgende behandeling. Sharina is een echte professional en heeft vooraf duidelijk aangegeven dat mijn klachten alleen bij regelmatige sessies zullen verminderen, ze heeft geen woord gelogen. Sharina, dank je wel en tot volgende week.

Ingmar Plompen

15-01-2022

De massages bij Sharina zijn soms pijnlijk, maar na een paar dagen merk ik gelijk hoe effectief het is geweest. Miracle Massages is een aanrader voor iedereen die op zoek is naar een behandeling met diepgang.

Imane M

24-12-2021

Ik had al veel gehoord over de wonderhandjes van Sharina maar nooit van gekomen om het zelf te ervaren tot nu! Kwam met klachten in mijn onderrug tenminste dat dacht ik. Sharina had al gauw door dat de pijnpunten op een andere plekken zaten en heeft mij een goede massage gegeven gevolgd door cupping. Ze heeft me heel goed door het proces begeleid en alles wat ze zei klopte gewoon! Dat bewijst maar weer dat het een vrouw is met verstand en passie voor haar vak! Een paar dagen na de behandeling merkte ik echt een hele verbetering van mijn klachten, super fijn! 2de afspraak staat al gepland en kan niet wachten tot ik weer mag komen. Miracle Massages thank you 🙏 en Sharina je bent een topper👍

Michel Steers

27-11-2021

Heerlijke en effectieve massage gehad. Last van mijn rug i.v.m. werk maar alle pijnpunten werden goed behandeld. Erg professioneel, zeker duidelijk veel ervaring en een Queen in het vak. Dikke aanrader, ik kan het iedereen aanraden.

Marc T

22-11-2021

Amazing massage! Thank you Sharina. The atmosphere was great with some meditation music and also it was nice and warm. The massage oil was even warmed up. And Sharina seems to be just genuinely a nice person holding the space for you to relax and rejuvenate

R Y

17-11-2021

I had neck and shoulder therapy massage with Sharina. I highly recommend her for her professionalism, friendliness and good massage skills. Every session is enjoyable and healing.

Sandra Koning

16-11-2021

Sharina is professioneel en levert goede kwaliteit in haar massages. Je merkt dat ze vol liefde en passie haar kennis van het masseren uitvoert. Ik heb een cupping massage gehad. We gingen eerst bespreken wat mijn klachten en doelstellingen waren, ook ging Sharina echt voelen waar de pijn klachten zaten. Vanuit de klachten en doelen ging Sharina een behandelplan opstellen. Ik heb een fijne behandeling gehad en voel me na 1 behandeling al een stuk beter. Ook verteld Sharina wat je na de behandeling het beste kunt doen en ook wat je kunt verwachten. Dank je wel lieve Sharina voor de fijne en behulpzame behandeling. Sharina is echt een aanrader! Ik boek snel weer!

Soumya Nair Pillai

09-11-2021

I had a very nice massage session with Sharina for my neck and shoulder pain. It was very effective, haven't felt this kind of relief since months. Sharina is very professional and seems knowledgeable.Highly recommend this place if you are looking for a healing and relaxing massage session.

Patricia Herszkowicz

05-11-2021

Sharina is geweldig Vanmorgen een heerlijke massage gehad die zeker voor herhaling vatbaar is. Ik loop al een tijd met een frozen sholder en door deze massage komt mijn arm weer iets verder, dus ik kom snel terug sharina dankjewel

Michael Charis

05-11-2021

I am highly recommending this place. Really nice atmosphere. Even when you go for the first time it feels like you you've been going there for years. I felt very welcome. Amazing quality and very personal approach.

J. Boer

04-11-2021

Heerlijke massage ontvangen van Sharina. Binnen 10 minuten ontspan je en verdwijnt het nadenken over al die zaken die je nog moet regelen. Gezellig voor en na de massage, maar een diepe rust tijdens de zeer ontspannende massage met rustige en net hoorbare muziek. Aanrader!

Victor Chauhan

22-10-2021

Thoroughly excellent massage in a clean, peaceful setting. I have been having massages on a regular basis since the early 2000s in London, Shanghai, and on my travels. Miracle Massage ranks in the top 3, globally, for all things: professional, relaxing, tension relieving, friendly service, and value for money. I’ll be going again and I’m happy to recommend to one and all.

Enrica Geerman Felix

07-10-2021

Een heel leuke professionele dame, die je op je gemak stelt en je vertelt wat er gaat gebeuren . Zeer professioneel. Ik wou niet naar huis, zo fijn voelde het. Een aanrader voor iedereen om minstens één keer in de maand een Miracle Massage te nemen.

Rocío Alonso

06-10-2021

La primera vez que contacte con ella tenía un pinzamiento en mi lumbago que no podía poner mi cuerpo recto. Cuando le expliqué lo que me pasaba, ella fue tan honesta conmigo que me aconsejó no hacerlo durante ese tiempo (otra persona hubiera pensado sólo, en ganar dinero conmigo y ella no lo hizo, asíque lo que ganó fue una clienta más). Llegó el día de la cita y todo fue fantástico. Es súper simpática, atenta y profesional. No sólo me ayudó con el problema de mi lumbago, también arregló mi hombro derecho. Mi opinión es que está mujer lo que toca con sus manos masajeadoras lo convierte en oro. Muy agradecida y satisfecha. Volveré sin duda.

Yves Lepelblad

06-10-2021

In het afgelopen jaar heb ik verschillende klachten gehad, pijn in de onderrug, lichte hernia, nek en schouderklachten. En Sharina Miracle Massages is echt uniek en kundig en weet waar ze het over heeft, ze stelt je goed op je gemak en is zeer professioneel na iedere behandeling voel ik me weer een nieuw mens. Echt een aanrader voor een ieder!!! Voor mij niks anders meer....!!!

F Coskun

05-10-2021

Heerlijke massage gehad van Sharina! Ze is erg vriendelijk, meedenkend en kijkt waar je pijn hebt en doet haar best om van je pijn af te komen. Ze masseert super super goed en heeft echt magische handen als het ware! Daarnaast is ze zeer gastvrij en gaat hygiënisch te werk! Voor een goede massage raad ik Miracle massages 100% aan!!! Bedankt Sharina, ik kom gauw terug!

Patricia Ham- Strik

30-08-2021

Wat een topper!!!

Waar de fysiotherapeut mij in 1,5 a 2 jaar niet verder vooruit kreeg heeft Sharina dit in drie massage-sessies al vrij ver voor elkaar. Eerlijk is eerlijk, de massages zijn zo nu en dan echt wel pijnlijk. Ik weet echter waar ik het voor doe.

Sharina zorgt ervoor dat je je thuis voelt, dat je je op je gemak voelt en is blind te vertrouwen. Weet wat ze doet en doet wat ze zegt, je weet dus waar je aan toe bent. Twee a drie dagen na de massage krijg ik standaard een berichtje hoe het met me gaat, bij vertrek altijd goede adviezen.

Lieve Sharina, Dank je wel voor de sessies to nu toe. Dankzij jou heb ik het volle vertrouwen dat het echt wel in orde gaat komen met de spieren in mijn rug. Tot snel!

Melanie de Laat

30-08-2021

Wat heb ik genoten! De massageruimte was erg schoon en sfeervol, waardoor ik meteen kon ontspannen. De kokosstempelmassage was voor mij helemaal nieuw, maar voor herhaling vatbaar. Bij binnenkomst krijg je een Thais voetenbadje. Vervolgens wordt je hele lichaam gescrubd met een kruidenstempel en daarna komen de kokosstempels (met pure kokos) hun werk doen om de ontspanning te bevorderen. Wanneer de aangename geur van de kokos en de olie vrijkomt krijg je nog een heerlijke ontspanningsmassage. De druk die Sharina uitoefent op je lichaam is precies goed (dit vraagt ze ook). Verder is de locatie goed te bereiken en is parkeren in de straat gratis.

Jordi Vinker

29-08-2021

Super vriendelijke en gastvrije ervaring gehad. De massage was erg goed, werd regelmatig gevraagd of het niet te stevig was en de ruimte was super schoon. Ik voel mij heerlijk ontspannen en klachtvrij. Ik raad dit bedrijf zeker aan want ik heb echt genoten. Tot gauw Sharina!

F yksl

14-08-2021

Dames, Ooit gehoord van je piriformis? Nee tot nu toe ik ook niet. Totdat Sharina mij daar bewust van maakte. Een vrouw met kennis die weet wat ze doet. Ik vond het erg prettig dat ik mij op mijn gemak voelde. Tijdens mijn eerste sessie dacht ik al, yupp moet meteen een afspraak maken voor de 2de sessie. Nu heb k mijn 2de sessie achter de rug en ga alweer een 3de sessie boeken. Thankyou Sharina!

Humeyra Toremis

12-08-2021

Ik ben super blij dat ik haar heb gevonden! Zij is super lief en heel vriendelijk. Ik heb veel rugklachten. Maar dankzij haar begint het minder te worden. Ik heb ook cupping gehad, en daarna was er nauwelijks pijn over! De massage die zij verricht is zo fijn zowel als de ontspanning massage en de rug massage! Mij heb je zeker als vaste klant!

Kayla Janssen

03-08-2021

I was gifted a session with Sharina for my birthday and to my excitement, it was exactly what I needed! She was very open to either providing a calming, energy restoring massage or sports-injury focused therapy. I’m a professional dancer and definitely needed the sports therapy. Her attention to detail, knowledge of the body and patience made this experience so wonderful! Thank you for fixing my mind and body! 10/10 GO SEE HER!

S.S.

03-08-2021

Sharina is very kind and helpful. She is really invested in you as a person and wants to make sure you get the best treatment. Although sometimes the massages are not always comfortable, they do help me a lot. I went from going once a week to every 4 weeks. I'd like to see it as my monthly maintenance treatment. Her salon is clean and tidy. And she always welcomes me very friendly. I can't wait for my next appointment!!

Mebrure Yuksel

27-07-2021

Sharina is lief en weet precies wat zij doet. Ik kan heerlijk ontspannen tijdens de massage en heb dagen daarna nog plezier ervan. Ik was zo enthousiast dat ik mijn zusje ook een massage cadeau heb gedaan en zij heeft al een volgende afspraak ingepland😁

Claire Jean Zhao

30-05-2021

It was the first massage after COVID and it was everything I could thought about. Cleaning of hands on arrival, face mask on all the time… In addition, the massage itself was also of high quality and really helped with all the stress which have been building on. So I would strongly recommend it to friends and will not be shy to come again soon.

Ines Camino

26-04-2021

I’ve had two massages with Sharina so far and they have been healing, therapeutic and magical. I usually have a lot of muscle tension and the massages have helped tremendously! She is really friendly, caring and personalizes the treatment to your needs! Highly recommended! 🙂

Anjani Ghisaidoobe

19-04-2021

Ik heb recent mijn eerste massage gehad bij Miracle Massages. Ook was het voor mij de eerste keer dat ik een kokosstempelmassage heb gekregen. Ik voelde mij gelijk op mijn gemak bij Sharina (is wel erg belangrijk bij een massage) en de massageruimte is schoon. Ze neemt ook de tijd om te masseren en ook heel erg fijn: er wordt niet gesproken tijdens de massage! Zeker een aanrader!

Ritus

13-04-2021

Ik had langer last van hoofd/nekpijn en besloot een afspraak te maken bij Miracle Massages. De massage zelf was heer-lijk en onwijs effectief. Je voelt daarna gewoon dat je spieren wat soepeler zijn en je je wat beter kan bewegen. Ook had Sharina me haarfijn uitgelegd wat de waarschijnlijke oorzaken konden zijn en dat ik aan chiropractie moest denken. Dus naast haar ervaring met het masseren zelf heeft ze ook veel kennis op het gebied van het menselijk lichaam. Sharina is super aardig, behulpzaam en een behandeling word dan ook zeker niet met een 9 tot 5 mentaliteit gedaan. Kortom een dikke aanrader!!

Olesia

11-04-2021

Sharina helped me much with the pain in my back and head. She was very sweet and caring, listened about my health issues and offered professional solution. It was very nice experience, more than just a massage.

Esmeralda Oostendorp

11-04-2021

Heerlijk genoten van een massage! Sharina is een lieve vrouw die haar vak professioneel uitvoert en stelt je heerlijk op je gemak & gezelligheid heerst er ook♡ Kortom voor iedereen een aanrader!

Pien Hoppenbrouwers

08-04-2021

Ik heb bij Miracle Massages een kokosstempel massage gehad en het was 90 minuten echt volledig genieten. Voordat de echte massage begint zorgt Sharina er eerst voor dat je je volledig op je gemak voelt en tijdens de massage zorgt ze ervoor dat je ook echt even kan ontspannen en is er minimale communicatie. Ik heb er enorm van genoten!

Judith Rietveld

16-03-2021

Ik ben al meerdere keren bij Miracle Massages geweest. Sharina is een hele fijne en vlotte vrouw die exact wil weten waar je last van hebt en daar dan mee aan de slag gaat. Heel fijn, ik heb zelf last van RSI klachten in mijn schouders, nek en hoofd ivm het vele thuiswerken, en ik voel me altijd beter na de massage bij haar.

Sabitha Nh

15-03-2021

I really enjoy the full body massages by Sharina. She is very professional. She asks you for your problem areas before starting the massage and really focus on fixing it. Her massages helps me with my back problems. I recommend her to anyone looking for a nice massage.

Lisa

17-12-2020

Gelukkig kon ik maandag nog bij Sharina terecht voor een rugmassage, dit was best pijnlijk maar wel nodig. Sharina leidde me goed af en sprak gezellig door. Ik had al een paar weken zoveel pijn in mijn onderrug, na de behandeling voelde ik meteen verlichting. Vandaag 3 dagen na de behandeling voelt de rug echt super aan. Ik kan mijn peuter weer optillen zonder pijn. Miracle Massages is een aanrader en een lifesaver. Bedankt Sharina en hopelijk kan ik gauw weer langskomen voor een ontspanningsmassage dit keer 😉

Natasha Rachel Numan

30-11-2020

Het is inmiddels mijn tweede bezoek bij Miracle Massages. Bij binnenkomst ook nu weer een warm en professioneel onthaal. Tijdens de massage weet Sharina precies de plekken te vinden waar extra aandacht nodig is. Normaal gaat een uur zo voorbij, maar hier niet - zo diep zakte ik weg in de ontspanning. Na afloop voelde ik dat ik weer helemaal terug in mijn lijf was, dankjewel!

Genn Hossenbux

29-11-2020

Afgelopen vrijdag voor het eerst bij Sharina geweest! Wat een ontzettende fijne ervaring! Eerst kennis gemaakt tijdens een warm voetenbadje en toen heeft ze gekeken waar het allemaal vast zit bij mij. Daarna is ze begonnen met een heerlijke kokosstempel massage. Ze heeft me veel informatie gegeven over de verschillende massages die ze geeft en wat bij mij goed zou aansluiten. De massage zelf was erg fijn en ontspannend en ik kijk uit naar alle andere behandelingen die Miracle Massages aanbied! Sharina is erg vriendelijk, professioneel en je voelt je direct bij haar op je gemak. Ik kom zeker terug!

Tyson

27-10-2020

Because I train a lot and had an injury in my upper leg, my friend recommended Sharina to me. I chose the Full Body Massage. Before she began with the massage, she asked me what areas needed special attention. She made me feel very comfortable and she knows what she is doing. I highly recommend Sharina. I will definitely come back!

Pari

31-08-2020

1/2
De eerste keer dat ik bij Sharina kwam was voor een ontspanningsmassage.
Ik kreeg een warme welkomst van haar.
Voordat zij begon met het geven van een massage, vroeg ze eerst of ik ergens last van had.
Toevallig had ik ook al een paar dagen last van mijn schouders.
Zij is zo professioneel geweest om aandacht te besteden aan mijn klachten en heeft tijdens haar massage hier extra focus op gelegd en tijdens het masseren gaf zij mij ook tips wat ik hiertegen kan doen.

Aan het einde van de massage voelde ik me weer heerlijk!

Najia Mounir

17-08-2020

Ik ben laatst bij Sharina geweest voor een kokosstempelmassage. Ik had er veel van verwacht door de reviews en niks was minder waar. De massage was boven verwachting goed. Ik voelde mij daarna als herboren. Zeker voor herhaling vatbaar. De massageruimte is ook zeer fijn en Sharina als persoon ook. Ze legt goed uit wat ze gaat doen en zorgt ervoor dat je helemaal tot rust komt.

Justine Grep

16-08-2020

Afgelopen week heb ik voor het eerst een full body massage bij Sharina gekregen. Ik ben vrij sceptisch als het gaat om massagesalons; al een aantal keer niet geheel tevreden een salon verlaten. Maar dit keer was ik helemaal tevreden. Sharina is heel professioneel en weet echt wat ze doet. Dit is ook te merken aan de technieken die ze gebruikt. Na de massage was ik helemaal ontspannen en ben daarna als een blok in slaap gevallen. Een echte aanrader!

Susan Chaupin

08-08-2020

Ik heb van de week een heerlijke full body Kokosstempelmassage bij Miracle Massages gehad. Ik kom al langer bij Sharina voor het waxen, maar ze heeft me eindelijk kunnen overtuigen om een massage te nemen. En zonder spijt. Wat kan zij goed masseren! Sinds Corona werk ik vanuit huis en heb ik last van mijn nek en schouders, die heeft ze extra aangepakt. Na de massage ging ik super relaxed naar huis en viel als een blok in slaap. Sharina is een fijn persoon in de omgang en niks is haar teveel of te gek. Zet die kokosstempels maar klaar, ik kom gauw weer langs!

Ravaella Johnson

06-08-2020

I had my very first massage with Sharina. I had the coconut compress massage.
For someone who has never been massaged before, she made me feel very comfortable. She truly does have miracle hands!
She does everything she can to make you feel relaxed, comfortable, zen and that you walk out of the door feeling nothing but reborn!
She is a wonderful woman, she focuses on the area that needs special attention, she wants to know if everything is still okay during the massage and you just feel that she knows what she’s doing. I highly recommend Sharina and I found my permanent masseuse!

N. N.

01-07-2020

Voor de 1e keer een massage gehad bij Miracle Massages. De massage was helemaal naar mijn wens. Sharina de masseuse, wat een leuke spontane vrouw. Zij was zeer klantvriendelijk en luisterde goed. Het voelde allemaal super vertrouwd. Ik ga hier zeker terug!

Erwinia Haime

15-06-2020

Shien is een superlieve, attente, zorgzame vrouw die eerlijk en direct is. Werkt met passie en geduld. Zorgt ervoor dat je je helemaal op je gemakt voelt. Ik voelde mij in ieder geval herboren na mijn massagesessie! Zeker de moeite waard om terug te gaan en een aanrader! 

Rayen Merhai

14-06-2020

Ik kwam stijf en gestrest aan en kwam soepel en ontspannen na de massage weer van de tafel! Sharina is zeer vakkundig en aangenaam in de omgang, ik voelde mij zeer op mijn gemak. Ik raad het ongetwijfeld aan en zal zelf zeker terugkeren!

Evgenia Shabalina

02-06-2020

Sharina is a great therapist, I really enjoyed the massage! She is kindly taking care about each and every customer and makes sure that your complains are heard and the experience at Miracle massages matches your expectation.
Definitely recommend to visit this place!

Bouchra de Lyon

25-05-2020

Zo'n lekkere massage gehad bij deze salon! De eigenares is vriendelijk, professioneel en zeer toegankelijk. Ze vraagt door naar pijn punten en houdt hier rekening mee.

Verder gebruikt ze heerlijke producten. Ik heb als een blok geslapen die nacht na de massage. Ik kom zeker terug en raad het iedereen aan!

Evaldo Bane

28-04-2020

Voor iemand die zoveel trained als ik, is dit echt de perfecte plek voor de ontspanning van m’n mind en spieren! De massages zijn heerlijk en ik kijk elke keer weer uit naar de volgende! #Osu

Zwangerschapsmassage

Fem H

12-06-2022

Hele fijne zwangerschapsmassage. Sharina weet wat ze doet en geeft je direct een ontspannen gevoel. Aanrader!

Samijrha Grep

21-05-2022

Vandaag voor het eerst bij Sharina geweest voor een zwangerschapsmassage en wat heb ik genoten! Ze heeft de focus gelegd op de plekken waar ik het meeste last had en deze intensief behandeld. Super fijn! Het voelt gelijk een stuk aangenamer aan. Had dit veel eerder moeten inplannen, dus zeker voor herhaling vatbaar!

Sushma Bhatti

27-03-2022

Wat een hartelijk welkom! Ik voelde mij meteen op mijn gemak bij Sharina. Ze neemt de tijd om je eerst wat beter te leren kennen en eventuele klachten met je te bespreken. Ze weet de pijnpunten goed aan te pakken. Ik voelde mij daarna erg ontspannen.Ik heb een heerlijke massage gehad en ik kom zeker bij haar terug. Ik raad het iedereen aan.

Karin Bruil

21-03-2022

Fijne zwangerschapsmassage gehad! Goede balans tussen ontspanning en aandacht voor een aantal plekken die wat steviger aangepakt moesten worden. Professionele aanpak en Sharina is een prettig persoon!

Tiffany de Leeuw

18-03-2022

Hele fijne en ontspannen zwangerschapsmassage gehad van Sharina. Ze houdt rekening met persoonlijke wensen. Helemaal compleet met voetenbadje en drinken achteraf. Zeker voor herhaling vatbaar.

Janneke Agricola

17-03-2022

Hele ontspannende (zwangerschaps)massage gehad in een fijne ruimte. Ik kreeVandaag voor het eerst bij Sharina geweest en genoten van een heerlijke zwangerschapsmassage. Dit had ik veel eerder moeten doen. Ze neemt de tijd voor je en luistert naar je wensen. De ruimte is prettig, schoon en de olie ruikt heerlijk. Ik voelde mij volledig op mijn gemak en het was volledig ontspannen. Ik kom graag nog eens terug!!

Dianne

17-03-2022

Hele ontspannende (zwangerschaps)massage gehad in een fijne ruimte. Ik kreeg het gevoel dat er goed de tijd werd genomen voor de massage. Ik heb niet eerder een massage gekregen, terwijl ik op mijn zij lag. Dat ging best goed met een comfortabel voedingskussen:-)

Wilke Bosma

13-02-2022

Ik heb hier een super fijne massage gehad! Ik zou dit iedereen aanraden. Er wordt rustig de tijd genomen om te kijken naar waar je last van hebt. Ook een super ontspannen sfeer!

Ilse Arts

23-01-2022

Fijne zwangerschapsmassage gekregen, gecombineerd met een wat stevigere massage op mijn verzoek. Enorm fijn hoe kundig en flexibel Sharina is.

Soumia Raha

07-09-2021

Ik heb een uitgebreide zwangerschapsmassage genomen bij Sharina. Naast de fijne en warme ontvangst heb ik een fantastische ontspannen massage gehad. Ze nam alle tijd om bepaalde pijnlijke spieren goed onder handen te nemen. Ik heb dus ook echt 85min full genoten, en zou dit dan ook zo weer over willen doen. En voor na de bevalling kom ik dan ook graag terug voor een stevige massage. Al met al een aanrader!

Mandy Ven

24-05-2021

Vandaag een heerlijke zwangerschap massage gehad. Heerlijk ontspannen en gelijk minder last van rug klachten. Een echte aanrader!!

No-Ira Louisa

10-03-2020

Onlangs een heerlijke zwangerschapsmassage gehad bij Sharina. Ze weet heel goed wat ze doet. Heel professioneel en met respect. Ik vond het heel fijn om door haar gemasseerd te worden. Ze doet dit met veel rust. Ze neemt je mee in wat ze allemaal doet. Echt een topper! Zeker een aanrader.

Alexandra Pintilie

02-08-2020

Great experience! I am not usually into massages but Sharina made sure I had a very relaxing and nice prenatal massage. She is very thoughtful and caring and creates an atmosphere that helps relax and enjoy it. Will definitely continue going as I feel really good after her massage sessions.

Zaheera

14-07-2020

Vandaag super fijne en heerlijke zwangerschaps massage gehad!! Ik kwam
aan en wist me niet zo goed wat me te wachten stond. Ik genoot zo van de massage dat ik zelfs even heb kunnen slapen. Zo ontspannen voelde ik mij. Sharina is echt top en vroeg meerdere malen of alles goed was. Totaal geen spijt gehad van deze heerlijke ontspannen massage. Ik kom hier zeker weten terug! Echt een aanrader voor iedereen!

Doepsie

05-07-2020

Erg ontspannend en super service.

Heb met 30 weken een zwangerschap massage gehad. Gezien ik zelf moeite heb met ontspannen vanwege mijn " comfort zone " wist ik niet hoe dit zou gaan. Het was heerlijk. Het was fijn dat er tussendoor ook gekeken werd of ik nog prettig lag en hoe het aanvoelde.

De hand technieken voelde zeer prettig aan en hygiëne stond ook voorop. De baby reageerde op de massage en daarna was ik echt ontspannen.

Zeker een aanrader!!

Priya Mahabiersing

07-12-2019

Afgelopen zaterdag ben ik bij Sharina geweest voor een zwangerschapsmassage. ik wist niet zo goed wat ik mij bij een zwangerschapsmassage moest voorstellen maar aangezien ik dol ben op massages, ben ik ervoor gegaan.
En zonder spijt! Sharina verstaat haar vak goed en heeft de meest ideale en warme handen om een vermoeid lichaam te masseren. Ook vanwege de baby in mijn buik was de extra voorzichtig en checkte om de zoveel tijd of ik oke was en of ik nog lekker lag/zat.
Sharina heeft niet alleen mijn buik heel zacht gemasseerd maar ook mijn benen, armen, nek, schouders en rug. Ik vond het geweldig, vanwege mijn zwangerschapsischias was ik ook erg blij dat ze mijn benen onder handen nam. Mijn baby laat nu ook al weten wat hij niet leuk vindt (harde stoot of schop) en wat hij wel leuk vindt en zelfs hij heeft ervan genoten. Af en toe voelde ik bubbels en plopjes en was ik ook gerust dat hij nergens last van had, daar was Sharina ook erg scherp op.
Lieve Sharina, dankjewel voor de massage. Door jouw vriendelijke en open karakter voelde ik mij meteen op mijn gemak bij je en door jouw vaardige handen ben ik nu nog steeds erg zen.
Super bedankt en ik zie je zeker weten terug!

Sherona Goedoen

07-12-2019

Afgelopen zaterdag ben ik door Sharina behandeld met een heerlijk zachte zwangerschapmassage. Voor mij de eerste keer en dat vond ik best spannend.
Normaliter geniet ik regelmatig van een massage, zowel ontspanning of deep tissue, maar sinds ik zwanger ben was ik toch wat terughoudend. Want ja, je hebt toch een babytje in je buik en aanraking is extra gevoelig, vooral op de buik moet het goed aanvoelen.
Voor onze afspraak heb ik Sharina telefonisch gesproken en heeft zij mij een en ander uitgelegd wat ik kan verwachten. We hebben besproken welke verwachtingen ik had en hoe zij daarop kan inspelen. Deze voorbereiding heb ik als heel fijn ervaren waardoor ik met meer vertrouwen de massage in ben gegaan.
Sharina is een zeer vriendelijke en toegankelijke professional waarbij je de ervaring die zij heeft direct voelt bij het eerste contact. Ze stelt je op je gemak waardoor je nog meer ontspannen kan liggen en genieten. Tijdens de massage vraagt ze regelmatig hoe ik de aanraking en druk vindt en speelt gelijk in op mijn wensen. Omdat het een zwangerschapsmassage is, lig en ervaar ik een massage op een andere manier en daar is de masseuse bewust van. Heerlijke warme stroken op mijn zij en rug en goede grip op mijn benen en voeten. Precies op de plekken die de laatste maanden extra onder druk staan.
Na de behandeling (die natuurlijk veel te kort voelde!) voelde ik mij heerlijk ontspannen en had geen klachten. Met een normale massage kan ik nogal gauw spierpijn of hoofdpijn ervaren, maar met deze massage had ik dit gelukkig niet. Na die dag nog even contact gehad met Sharina waarin ze mij vroeg hoe ik het heb ervaren en hoe ik mij na de massage voelde. Op deze persoonlijke manier voel ik mij geen 'nummer' en blijkt dat zij het belangrijk vindt te weten hoe je jezelf na de behandeling voelt.
Ik voel mij vrij bij Sharina en hoef mij nergens voor te schamen. Het lijkt alsof wij elkaar al jaren kennen! De zwangerschapsmassage is een echte aanrader voor als je jezelf een ontspanningsmoment gunt, last hebt van pijntjes in je lichaam en je je baby wilt laten genieten van jouw ontspanning!

Waxen

Laverne Kruger

06-04-2022

By far the best brazilian wax I have had in the Netherlands. Sharina was quick to respond to messages/appointments, does an excellent job and is a friendly, pleasant person. Highly recommended!

Raya

25-02-2022

Miracle Massage is super erg aan te raden! Ik heb inmiddels een ontspannings massage en een wax sessie gehad, en ik ga zeker nog een keer langs. De massage was super fijn en heeft heel erg geholpen met de spanning in mn spieren. Tijdens het waxen heeft Sharina me super erg op mn gemak gesteld, en de pijn viel echt mee. Ik ben ontzettend blij dat ik Sharina heb gevonden! 🙂

Rachel Mukando

25-02-2022

Great experience with Sharina when it comes to my waxing. She did a great job, was patient and made sure all the hair was off. Would recommend! 👌🏽

Meghan Parinussa

25-02-2022

Sharina is echt geweldig! Naast dat het een feestje is om hier een afspraak te hebben (altijd lachen), is haar manier van behandelen geweldig. En voor de wadende ladies: bijna pijnloos!

Nikhila Ghai

13-02-2022

Great vibe and Sharina is very friendly and positive. She makes the process extremely relaxing. The setup is very cozy and clean. My experience has been amazing. I have already visited twice and planning my next visit!

Domenica Gandini

18-11-2021

Muy feliz y satisfecha con el servicio. Sharina es muy amorosa y se preocupa de cada detalle, el lugar está muy limpio y ordenado, también se preocupó de que la temperatura del lugar fuera agradable. La verdad es que quedé muy contenta, definitivamente volveré y lo recomiendo en un 100%! Un plus para quienes hablan español, a Sharina le gusta mucho la música latina, así que el ambiente es muy alegre!

Niki Hejlova

08-10-2021

Hands down, best wax I’ve ever had! I had Brazilian done literally world wide (All over the US, Singapore, Hong kong and in Prague etc etc) but never had such an awesome experience like at Miracles Massages! Highly recommend! Super quick, not awkward at all, very professional, clean and peaceful vibes. The whole experience was less painful then usual, and the results are top. 5 stars. I’m definitely recommending to everyone and can’t wait to try other services

Brigitte Felix

20-08-2021

Wauuw! De beste🤩 Wax Angel! In heel Nederland. Mijn eerste keer bij Miracle Massages, ik had een full Brazilian en Diamond treatment vajacial geboekt. Gelijk bij aankomst werd ik heel warm ontvangen, oprecht een hele fijne, lieve persoon maar ook echt een professional! Vanaf het eerste moment stelde ze me echt op mij gemak, niks geen awkward moment ofzo. Een hele prettige behandeling, ik neem al heel wat jaren Brazilian waxes dus ben zeker bekend wat te doen, maar eerlijk! Deze vrouw heeft gewoon een eigen positie uitgevonden om bij je wat lastigere plekjes te komen, wat een uitkomst! Dat niemand anders of ik zelf er op is gekomen!?! En mag ik dan echt aanbevelen om een vajacial te nemen, ik vind dat wij vrouwen ons zelf niet genoeg pamperen, en echt! Probeer het je zal het zo geweldig vinden en eerlijk waar het helpt ook echt met de ingegroeide haartjes! Ja hoor, voor mij niets anders meer Thank you my Dear ❤🙏🏽 see you soon!

Jas Wijnen

09-08-2021

I scheduled with Sharina for a wax for the first time in a loong time. Her website is so easy to navigate offering it in both Dutch and English and she contacted me in a very timely manner. I also live the confirmation email she sends once the appointment is made so I can automatically put it into my agenda. Upon meeting her she made me feel right at home and it wasnt even a strange. Her work is very precise and it was an easier appointment than I had imagined. Would definitely recommend.

Shamida Smulders

03-08-2021

Sharina heeft de gave om je gelijk op je gemak te laten voelen. Ze is open, heeft aanstekelijke positieve energie en ze is de meest professionele wax-mevrouw die ik ooit ben tegen gekomen. En ook de beste. Ze is secuur en neemt haar tijd. Ik heb er 7 of 8 gezien in mijn leven en zij steekt daar met kop en schouders bovenuit. Bijna een week verder en nog steeds geen haartje te bekennen (nog nooit meegemaakt) Ik fiets met plezier van Utrecht centrum naar Leidsche Rijn ervoor. Tot snel Sharina!

N Martis

02-07-2021

Aanrader! Ik ben onlangs voor de tweede keer bij Sharina geweest voor een Brazilian Wax en daarbij voor het eerst een massage genomen. Sharina zorgt er voor dat je op je gemak bent bij jouw gekozen behandeling en doet haar werk heel goed. Mij zal ze zeker terug zien komen.

Sam Smakman

30-05-2021

Super!! Sharina stelt je ontzettend op je gemak en de wax behandeling is een stuk pijnlozer dan voorgaande behandelingen die ik heb gehad! Echt een aanrader en probeer vooral ook eens haar vajacial!

Glynis Schmeltz

09-05-2021

Gisteravond besloot ik een afspraak te maken bij Miracle Massages. Deze lieve eigenaresse reageerde super vlot. Nog geen 24 u later kon ik bij haar terecht. Ik was enorm zenuwachtig, maar ze was super lief en stelde me erg fijn gerust. Alle stappen van de behandeling legde ze uit. Het was erg prettig om daar te liggen en absoluut niet ongemakkelijk. Ze gaat jeel hygiënisch te werk, wat het natuurlijk nog aangenamer maakt. Daarnaast heeft zij er binnen no time voor gezorgd dat ik haar voor de volle 100% kon vertrouwen tijdens deze behandeling. Mijn vervolg afspraak staat al vast en ik raad het een ieder aan.

Geraldine Lacle

01-03-2021

I forgot to write my review the first time... better late than never 😅 I had a brazalian wax done here for the very first time and I REALLY recommend it. Sharina is very friendly and professional. She will make sure you're comfortable during and after your appointment! The place of the appointment is very clean and hygienic, you won't regret booking with her. Truly best experience and I can't wait to go back after lockdown 😆

Karishma Bihari

15-12-2020

Ik kom al enige tijd bij Sharina voor waxen en massages. Ik ervaar het als zeer prettig.
Sharina neemt de tijd en aandacht voor de huid zodat ze de behandelingen goed kan uitvoeren.

Ik zeg boek een afspraak en ervaar het zelf ❣

Sanjeeta Dassasingh

07-10-2020

Sharina is de vierde persoon geweest waar bij ik ben gaan waxen en wat ben ik blij dat ik niet meer verder hoef te zoeken!

Ze is professioneel en vriendelijk, ze stelt je op je gemak vraagt of je pauzes wilt, beantwoord vragen en geeft zeer goed advies. Ze is een aanrader!

Shirley Lacle

06-09-2020

I really recommend this place. I did a Brazilian wax before my trip to Aruba and it was the best decision ever. Sharina is very friendly and very professional. She will make sure you have the best time during your appointment. If you have any questions, don’t hesitate to ask her. Simply the best!

Mireille Deel

12-07-2020

Ontzettend fijne ervaring gehad voor de eerste maal waxen. Vooraf uitgebreid zaken en mijn ‘angsten’ kunnen bespreken. Bij aankomst direct gerustgesteld en er werd bij alles aangegeven wat ze ging doen of welke handelingen er werden verricht! Al om al, een hele prettige, vriendelijke ervaring die me ervan heeft overtuigd, dit op consequente frequentie te blijven doen.

Joey W.

29-06-2020

Voor een girl's weekend wilden mijn vriendin en ik een spa treatment aan huis en Sharina heeft ons volledig verwend! Van de overheelijke kokosstempel tot aan de facial treatment aan toe. En dan niet te vergeten wax treatment die normaliter best vervelend kan zijn, maar zij was zo rap en had de juiste producten voor de donkere huid. Daarbij is zij heel vriendelijk en zet je comfort altijd voorop. Ik kijk uit naar mijn volgende behandeling 😍

Annefleur B.

11-06-2020

Sharina is een super lieve en gezellige vrouw. Ik heb een hele fijne behandeling gehad en ik kom graag in het vervolg terug. Zeker een aanrader voor andere om met haar af te spreken.

Annabelle

31-05-2020

Een professionele dame die je bij het waxen op je gemak stelt! Daarnaast sluit ze aan op wat jij wil (even pauze, muziekje, glaasje water). Goed in het vak en heel aardig 🙂

Susan Crish

14-04-2020

A few weeks ago I had a Brazilian wax and a facial treatment. Sharina is very lovely and kind and takes her time and uses good quality wax.
I hope she can reopen very soon, I really need a massage!

Rosnie Ramsodit

19-03-2020

Ze is een toppertje! Schoon, hygiënisch, en snel. Altijd super glad en nooit last van ingegroeid haartjes.
She is the best in Utrecht.