Reviews

Hieronder een selectie van de reviews die zijn gekopieerd van de Google pagina van Miracle Massages.

Massages

Carola Loeh

07-01-2021

I got a coconut stamp massage from Sharina about a month ago. It was incredibly relaxing and I was able to really switch off for a while. I have never found this type of massage anywhere else, but it was a really great experience. In terms of safety measures, everything was good as well. Sharina wore a mask the whole time and everything was very clean. I will definitely come back again.

Suzan Anneke Akyar

18-12-2020

Stress slaat op mijn lichaam en Sharina masseert dit er elke keer weer uit! Ze weet precies wat goed voor me is en past de behandelingen aan, aan hoe mijn lichaam op dat moment aanvoelt.

100% een aanrader!

Natasha Rachel Numan

30-11-2020

Het is inmiddels mijn tweede bezoek bij Miracle Massages. Bij binnenkomst ook nu weer een warm en professioneel onthaal. Tijdens de massage weet Sharina precies de plekken te vinden waar extra aandacht nodig is. Normaal gaat een uur zo voorbij, maar hier niet - zo diep zakte ik weg in de ontspanning. Na afloop voelde ik dat ik weer helemaal terug in mijn lijf was, dankjewel!

Genn Hossenbux

29-11-2020

Afgelopen vrijdag voor het eerst bij Sharina geweest! Wat een ontzettende fijne ervaring! Eerst kennis gemaakt tijdens een warm voetenbadje en toen heeft ze gekeken waar het allemaal vast zit bij mij. Daarna is ze begonnen met een heerlijke kokosstempel massage. Ze heeft me veel informatie gegeven over de verschillende massages die ze geeft en wat bij mij goed zou aansluiten. De massage zelf was erg fijn en ontspannend en ik kijk uit naar alle andere behandelingen die Miracle Massages aanbied! Sharina is erg vriendelijk, professioneel en je voelt je direct bij haar op je gemak. Ik kom zeker terug!

Sheila Gangasing

27-11-2020

Weer een heerlijke massage gehad, mooie lieve dame die haar werk serieus neemt. schoon, netjes, en vooral rustgevend 🙏🏽

Tyson

27-10-2020

Because I train a lot and had an injury in my upper leg, my friend recommended Sharina to me. I chose the Full Body Massage. Before she began with the massage, she asked me what areas needed special attention. She made me feel very comfortable and she knows what she is doing. I highly recommend Sharina. I will definitely come back!

Sanjeeta Dassasingh

07-10-2020

Sharina is de vierde persoon geweest waar bij ik ben gaan waxen en wat ben ik blij dat ik niet meer verder hoef te zoeken!

Ze is professioneel en vriendelijk, ze stelt je op je gemak vraagt of je pauzes wilt, beantwoord vragen en geeft zeer goed advies. Ze is een aanrader!

Philip LongJoy

05-09-2020

Heerlijke massage gehad. Een week lang geen last van mijn rug wat zeer welkom was. Nogmaals mijn dank.

Pari

31-08-2020

1/2
De eerste keer dat ik bij Sharina kwam was voor een ontspanningsmassage.
Ik kreeg een warme welkomst van haar.
Voordat zij begon met het geven van een massage, vroeg ze eerst of ik ergens last van had.
Toevallig had ik ook al een paar dagen last van mijn schouders.
Zij is zo professioneel geweest om aandacht te besteden aan mijn klachten en heeft tijdens haar massage hier extra focus op gelegd en tijdens het masseren gaf zij mij ook tips wat ik hiertegen kan doen.

Aan het einde van de massage voelde ik me weer heerlijk!

Carmelita Moentadj

28-08-2020

Een massage bij Sharina is een geweldige beleving. Ze is discreet en stelt je gelijk op je gemak. Het is een echte aanrader om haar gouden handen je lijf te laten masseren. Je zult gegarandeerd volledig ontspannen de massagesalon verlaten.

Kim

28-08-2020

Recent voor het eerst een massage bij Sharina gehad. Ze is professioneel en ik werd zeer vriendelijk ontvangen. Als ze merkt dat bepaalde gebieden extra aandacht nodig hebben, past ze de behandeling meteen daarop aan. Ik had een heerlijk ontspannen gevoel erna. Een aanrader!

Rinoe Arjun Sharma

21-08-2020

I really enjoyed the coconut massage. Sharina does her work with love and you just feel it in her hands when she massages you. My back was really stiff and I felt so relaxed after the massage. Definitely will come back to try the other massages!

Najia Mounir

17-08-2020

Ik ben laatst bij Sharina geweest voor een kokosstempelmassage. Ik had er veel van verwacht door de reviews en niks was minder waar. De massage was boven verwachting goed. Ik voelde mij daarna als herboren. Zeker voor herhaling vatbaar. De massageruimte is ook zeer fijn en Sharina als persoon ook. Ze legt goed uit wat ze gaat doen en zorgt ervoor dat je helemaal tot rust komt.

Justine Grep

16-08-2020

Afgelopen week heb ik voor het eerst een full body massage bij Sharina gekregen. Ik ben vrij sceptisch als het gaat om massagesalons; al een aantal keer niet geheel tevreden een salon verlaten. Maar dit keer was ik helemaal tevreden. Sharina is heel professioneel en weet echt wat ze doet. Dit is ook te merken aan de technieken die ze gebruikt. Na de massage was ik helemaal ontspannen en ben daarna als een blok in slaap gevallen. Een echte aanrader!

Quincy Koningferander

12-08-2020

Meestal schrijf ik nooit een review. Maar zij is een echte aanrader!!! Zij kent veel massage technieken, voelt de lichaam goed aan, weet welke spiergroepen er aangepakt moet worden en neemt de tijd om alles goed aan te pakken. Ben nu al 2x keer geweest en ik ga zeker vaker komen.

Tanudja Sewgobind

11-08-2020

Ik sluit me geheel aan bij al deze reviews!
Ik ken Sharina al jaren. Nu was het even geen familie meer maar een professional! 👌 Ik heb me goed kunnen ontspannen. Heerlijk genoten. Goede tips meegekregen. Zoals het hoort!
Echt een aanrader!

Susan Chaupin

08-08-2020

Ik heb van de week een heerlijke full body Kokosstempelmassage bij Miracle Massages gehad. Ik kom al langer bij Sharina voor het waxen, maar ze heeft me eindelijk kunnen overtuigen om een massage te nemen. En zonder spijt. Wat kan zij goed masseren! Sinds Corona werk ik vanuit huis en heb ik last van mijn nek en schouders, die heeft ze extra aangepakt. Na de massage ging ik super relaxed naar huis en viel als een blok in slaap. Sharina is een fijn persoon in de omgang en niks is haar teveel of te gek. Zet die kokosstempels maar klaar, ik kom gauw weer langs!

Ravaella Johnson

06-08-2020

I had my very first massage with Sharina. I had the coconut compress massage.
For someone who has never been massaged before, she made me feel very comfortable. She truly does have miracle hands!
She does everything she can to make you feel relaxed, comfortable, zen and that you walk out of the door feeling nothing but reborn!
She is a wonderful woman, she focuses on the area that needs special attention, she wants to know if everything is still okay during the massage and you just feel that she knows what she’s doing. I highly recommend Sharina and I found my permanent masseuse!

Krishna

29-07-2020

Fijne massages. Echt een aanrader, ik kom speciaal uit Rotterdam voor de kokosstempelmassage die Sharina aanbiedt.

Dennis Kuipers

12-07-2020

Sharina luistert goed na de wensen van de klant en ik ben zeer tevreden over de uitgevoerde massage. Het was heerlijk ontspannend en de tijd vloog helaas voorbij. Ik kom zeker nog een keer terug!

N. N.

01-07-2020

Voor de 1e keer een massage gehad bij Miracle Massages. De massage was helemaal naar mijn wens. Sharina de masseuse, wat een leuke spontane vrouw. Zij was zeer klantvriendelijk en luisterde goed. Het voelde allemaal super vertrouwd. Ik ga hier zeker terug!

Joanne Florentina

28-06-2020

Ik en een vriendin wilde Girls Spa Day bij onze beach house,, Sharina heeft mooi ons een dagje Spa thuis gegeven.
We kregen een combinatie van de Kokosstempelmassage, Waxen, Voeten en Facial behandeling...
Service en behandeling "was the best", zij past zich gemakkelijk naar jou wensen en werk super hygiënisch en professioneel...
Echt een aanrader ❤️

Tenoeska K.

20-06-2020

Gisteren de kokosstempelmassage gekregen. Ik voelde mij direct ontspannen door de warmte van de kokos.
Sharina werkt hygiënisch wat enorm belangrijk is voor mij.
Miracle Massage is zeker weten een aanrader! Volgende maand kom ik weer terug.

Erwinia Haime

15-06-2020

Shien is een superlieve, attente, zorgzame vrouw die eerlijk en direct is. Werkt met passie en geduld. Zorgt ervoor dat je je helemaal op je gemakt voelt. Ik voelde mij in ieder geval herboren na mijn massagesessie! Zeker de moeite waard om terug te gaan en een aanrader! 

Rayen Merhai

14-06-2020

Ik kwam stijf en gestrest aan en kwam soepel en ontspannen na de massage weer van de tafel! Sharina is zeer vakkundig en aangenaam in de omgang, ik voelde mij zeer op mijn gemak. Ik raad het ongetwijfeld aan en zal zelf zeker terugkeren!

Onbekend

14-06-2020

Sharina is a very nice and candid woman which takes good care of her hygiene. A massage is certainly recommended!

Evgenia Shabalina

02-06-2020

Sharina is a great therapist, I really enjoyed the massage! She is kindly taking care about each and every customer and makes sure that your complains are heard and the experience at Miracle massages matches your expectation.
Definitely recommend to visit this place!

Bouchra de Lyon

25-05-2020

Zo'n lekkere massage gehad bij deze salon! De eigenares is vriendelijk, professioneel en zeer toegankelijk. Ze vraagt door naar pijn punten en houdt hier rekening mee.

Verder gebruikt ze heerlijke producten. Ik heb als een blok geslapen die nacht na de massage. Ik kom zeker terug en raad het iedereen aan!

Evaldo Bane

28-04-2020

Voor iemand die zoveel trained als ik, is dit echt de perfecte plek voor de ontspanning van m’n mind en spieren! De massages zijn heerlijk en ik kijk elke keer weer uit naar de volgende! #Osu

Angela Broekhuis

19-03-2020

Vorige week was ik bij Sharina voor een massage. Met als resultaat meer ontspanning maar ook meer energie. Zij is gedreven, professioneel en neemt echt de tijd voor je.

Lisa

17-12-2020

Gelukkig kon ik maandag nog bij Sharina terecht voor een rugmassage, dit was best pijnlijk maar wel nodig. Sharina leidde me goed af en sprak gezellig door. Ik had al een paar weken zoveel pijn in mijn onderrug, na de behandeling voelde ik meteen verlichting. Vandaag 3 dagen na de behandeling voelt de rug echt super aan. Ik kan mijn peuter weer optillen zonder pijn. Miracle Massages is een aanrader en een lifesaver. Bedankt Sharina en hopelijk kan ik gauw weer langskomen voor een ontspanningsmassage dit keer 😉

Zwangerschapsmassage

Alexandra Pintilie

02-08-2020

Great experience! I am not usually into massages but Sharina made sure I had a very relaxing and nice prenatal massage. She is very thoughtful and caring and creates an atmosphere that helps relax and enjoy it. Will definitely continue going as I feel really good after her massage sessions.

Zaheera

14-07-2020

Vandaag super fijne en heerlijke zwangerschaps massage gehad!! Ik kwam
aan en wist me niet zo goed wat me te wachten stond. Ik genoot zo van de massage dat ik zelfs even heb kunnen slapen. Zo ontspannen voelde ik mij. Sharina is echt top en vroeg meerdere malen of alles goed was. Totaal geen spijt gehad van deze heerlijke ontspannen massage. Ik kom hier zeker weten terug! Echt een aanrader voor iedereen!

Doepsie

05-07-2020

Erg ontspannend en super service.

Heb met 30 weken een zwangerschap massage gehad. Gezien ik zelf moeite heb met ontspannen vanwege mijn " comfort zone " wist ik niet hoe dit zou gaan. Het was heerlijk. Het was fijn dat er tussendoor ook gekeken werd of ik nog prettig lag en hoe het aanvoelde.

De hand technieken voelde zeer prettig aan en hygiëne stond ook voorop. De baby reageerde op de massage en daarna was ik echt ontspannen.

Zeker een aanrader!!

Priya Mahabiersing

07-12-2019

Afgelopen zaterdag ben ik bij Sharina geweest voor een zwangerschapsmassage. ik wist niet zo goed wat ik mij bij een zwangerschapsmassage moest voorstellen maar aangezien ik dol ben op massages, ben ik ervoor gegaan.
En zonder spijt! Sharina verstaat haar vak goed en heeft de meest ideale en warme handen om een vermoeid lichaam te masseren. Ook vanwege de baby in mijn buik was de extra voorzichtig en checkte om de zoveel tijd of ik oke was en of ik nog lekker lag/zat.
Sharina heeft niet alleen mijn buik heel zacht gemasseerd maar ook mijn benen, armen, nek, schouders en rug. Ik vond het geweldig, vanwege mijn zwangerschapsischias was ik ook erg blij dat ze mijn benen onder handen nam. Mijn baby laat nu ook al weten wat hij niet leuk vindt (harde stoot of schop) en wat hij wel leuk vindt en zelfs hij heeft ervan genoten. Af en toe voelde ik bubbels en plopjes en was ik ook gerust dat hij nergens last van had, daar was Sharina ook erg scherp op.
Lieve Sharina, dankjewel voor de massage. Door jouw vriendelijke en open karakter voelde ik mij meteen op mijn gemak bij je en door jouw vaardige handen ben ik nu nog steeds erg zen.
Super bedankt en ik zie je zeker weten terug!

Sherona Goedoen

07-12-2019

Afgelopen zaterdag ben ik door Sharina behandeld met een heerlijk zachte zwangerschapmassage. Voor mij de eerste keer en dat vond ik best spannend.
Normaliter geniet ik regelmatig van een massage, zowel ontspanning of deep tissue, maar sinds ik zwanger ben was ik toch wat terughoudend. Want ja, je hebt toch een babytje in je buik en aanraking is extra gevoelig, vooral op de buik moet het goed aanvoelen.
Voor onze afspraak heb ik Sharina telefonisch gesproken en heeft zij mij een en ander uitgelegd wat ik kan verwachten. We hebben besproken welke verwachtingen ik had en hoe zij daarop kan inspelen. Deze voorbereiding heb ik als heel fijn ervaren waardoor ik met meer vertrouwen de massage in ben gegaan.
Sharina is een zeer vriendelijke en toegankelijke professional waarbij je de ervaring die zij heeft direct voelt bij het eerste contact. Ze stelt je op je gemak waardoor je nog meer ontspannen kan liggen en genieten. Tijdens de massage vraagt ze regelmatig hoe ik de aanraking en druk vindt en speelt gelijk in op mijn wensen. Omdat het een zwangerschapsmassage is, lig en ervaar ik een massage op een andere manier en daar is de masseuse bewust van. Heerlijke warme stroken op mijn zij en rug en goede grip op mijn benen en voeten. Precies op de plekken die de laatste maanden extra onder druk staan.
Na de behandeling (die natuurlijk veel te kort voelde!) voelde ik mij heerlijk ontspannen en had geen klachten. Met een normale massage kan ik nogal gauw spierpijn of hoofdpijn ervaren, maar met deze massage had ik dit gelukkig niet. Na die dag nog even contact gehad met Sharina waarin ze mij vroeg hoe ik het heb ervaren en hoe ik mij na de massage voelde. Op deze persoonlijke manier voel ik mij geen 'nummer' en blijkt dat zij het belangrijk vindt te weten hoe je jezelf na de behandeling voelt.
Ik voel mij vrij bij Sharina en hoef mij nergens voor te schamen. Het lijkt alsof wij elkaar al jaren kennen! De zwangerschapsmassage is een echte aanrader voor als je jezelf een ontspanningsmoment gunt, last hebt van pijntjes in je lichaam en je je baby wilt laten genieten van jouw ontspanning!

Waxen

Geraldine Lacle

01-03-2021

I forgot to write my review the first time... better late than never 😅 I had a brazalian wax done here for the very first time and I REALLY recommend it. Sharina is very friendly and professional. She will make sure you're comfortable during and after your appointment! The place of the appointment is very clean and hygienic, you won't regret booking with her. Truly best experience and I can't wait to go back after lockdown 😆

Karishma Bihari

15-12-2020

Ik kom al enige tijd bij Sharina voor waxen en massages. Ik ervaar het als zeer prettig.
Sharina neemt de tijd en aandacht voor de huid zodat ze de behandelingen goed kan uitvoeren.

Ik zeg boek een afspraak en ervaar het zelf ❣

Shirley Lacle

06-09-2020

I really recommend this place. I did a Brazilian wax before my trip to Aruba and it was the best decision ever. Sharina is very friendly and very professional. She will make sure you have the best time during your appointment. If you have any questions, don’t hesitate to ask her. Simply the best!

Mireille Deel

12-07-2020

Ontzettend fijne ervaring gehad voor de eerste maal waxen. Vooraf uitgebreid zaken en mijn ‘angsten’ kunnen bespreken. Bij aankomst direct gerustgesteld en er werd bij alles aangegeven wat ze ging doen of welke handelingen er werden verricht! Al om al, een hele prettige, vriendelijke ervaring die me ervan heeft overtuigd, dit op consequente frequentie te blijven doen.

Joey W.

29-06-2020

Voor een girl's weekend wilden mijn vriendin en ik een spa treatment aan huis en Sharina heeft ons volledig verwend! Van de overheelijke kokosstempel tot aan de facial treatment aan toe. En dan niet te vergeten wax treatment die normaliter best vervelend kan zijn, maar zij was zo rap en had de juiste producten voor de donkere huid. Daarbij is zij heel vriendelijk en zet je comfort altijd voorop. Ik kijk uit naar mijn volgende behandeling 😍

Joelle de Wilde

11-06-2020

Hele fijne eerste ervaring met waxen, ze neemt de tijd en leid je af. Ook pakt ze niet in een keer een heel groot gebied wat de pijn zeker dragelijk maakt!

Annefleur B.

11-06-2020

Sharina is een super lieve en gezellige vrouw. Ik heb een hele fijne behandeling gehad en ik kom graag in het vervolg terug. Zeker een aanrader voor andere om met haar af te spreken.

Annabelle

31-05-2020

Een professionele dame die je bij het waxen op je gemak stelt! Daarnaast sluit ze aan op wat jij wil (even pauze, muziekje, glaasje water). Goed in het vak en heel aardig 🙂

Susan Crish

14-04-2020

A few weeks ago I had a Brazilian wax and a facial treatment. Sharina is very lovely and kind and takes her time and uses good quality wax.
I hope she can reopen very soon, I really need a massage!

Rosnie Ramsodit

19-03-2020

Ze is een toppertje! Schoon, hygiënisch, en snel. Altijd super glad en nooit last van ingegroeid haartjes.
She is the best in Utrecht.