Reviews

Hieronder een selectie van de reviews die zijn gekopieerd van de Google pagina van Miracle Massages.

Massages

Rocío Alonso

06-10-2021

La primera vez que contacte con ella tenía un pinzamiento en mi lumbago que no podía poner mi cuerpo recto. Cuando le expliqué lo que me pasaba, ella fue tan honesta conmigo que me aconsejó no hacerlo durante ese tiempo (otra persona hubiera pensado sólo, en ganar dinero conmigo y ella no lo hizo, asíque lo que ganó fue una clienta más). Llegó el día de la cita y todo fue fantástico. Es súper simpática, atenta y profesional. No sólo me ayudó con el problema de mi lumbago, también arregló mi hombro derecho. Mi opinión es que está mujer lo que toca con sus manos masajeadoras lo convierte en oro. Muy agradecida y satisfecha. Volveré sin duda.

Yves Lepelblad

06-10-2021

In het afgelopen jaar heb ik verschillende klachten gehad, pijn in de onderrug, lichte hernia, nek en schouderklachten. En Sharina Miracle Massages is echt uniek en kundig en weet waar ze het over heeft, ze stelt je goed op je gemak en is zeer professioneel na iedere behandeling voel ik me weer een nieuw mens. Echt een aanrader voor een ieder!!! Voor mij niks anders meer....!!!

F Coskun

05-10-2021

Heerlijke massage gehad van Sharina! Ze is erg vriendelijk, meedenkend en kijkt waar je pijn hebt en doet haar best om van je pijn af te komen. Ze masseert super super goed en heeft echt magische handen als het ware! Daarnaast is ze zeer gastvrij en gaat hygiënisch te werk! Voor een goede massage raad ik Miracle massages 100% aan!!! Bedankt Sharina, ik kom gauw terug!

Patricia Ham- Strik

30-08-2021

Wat een topper!!!

Waar de fysiotherapeut mij in 1,5 a 2 jaar niet verder vooruit kreeg heeft Sharina dit in drie massage-sessies al vrij ver voor elkaar. Eerlijk is eerlijk, de massages zijn zo nu en dan echt wel pijnlijk. Ik weet echter waar ik het voor doe.

Sharina zorgt ervoor dat je je thuis voelt, dat je je op je gemak voelt en is blind te vertrouwen. Weet wat ze doet en doet wat ze zegt, je weet dus waar je aan toe bent. Twee a drie dagen na de massage krijg ik standaard een berichtje hoe het met me gaat, bij vertrek altijd goede adviezen.

Lieve Sharina, Dank je wel voor de sessies to nu toe. Dankzij jou heb ik het volle vertrouwen dat het echt wel in orde gaat komen met de spieren in mijn rug. Tot snel!

Melanie de Laat

30-08-2021

Wat heb ik genoten! De massageruimte was erg schoon en sfeervol, waardoor ik meteen kon ontspannen. De kokosstempelmassage was voor mij helemaal nieuw, maar voor herhaling vatbaar. Bij binnenkomst krijg je een Thais voetenbadje. Vervolgens wordt je hele lichaam gescrubd met een kruidenstempel en daarna komen de kokosstempels (met pure kokos) hun werk doen om de ontspanning te bevorderen. Wanneer de aangename geur van de kokos en de olie vrijkomt krijg je nog een heerlijke ontspanningsmassage. De druk die Sharina uitoefent op je lichaam is precies goed (dit vraagt ze ook). Verder is de locatie goed te bereiken en is parkeren in de straat gratis.

Jordi Vinker

29-08-2021

Super vriendelijke en gastvrije ervaring gehad. De massage was erg goed, werd regelmatig gevraagd of het niet te stevig was en de ruimte was super schoon. Ik voel mij heerlijk ontspannen en klachtvrij. Ik raad dit bedrijf zeker aan want ik heb echt genoten. Tot gauw Sharina!

F yksl

14-08-2021

Dames, Ooit gehoord van je piriformis? Nee tot nu toe ik ook niet. Totdat Sharina mij daar bewust van maakte. Een vrouw met kennis die weet wat ze doet. Ik vond het erg prettig dat ik mij op mijn gemak voelde. Tijdens mijn eerste sessie dacht ik al, yupp moet meteen een afspraak maken voor de 2de sessie. Nu heb k mijn 2de sessie achter de rug en ga alweer een 3de sessie boeken. Thankyou Sharina!

Humeyra Toremis

12-08-2021

Ik ben super blij dat ik haar heb gevonden! Zij is super lief en heel vriendelijk. Ik heb veel rugklachten. Maar dankzij haar begint het minder te worden. Ik heb ook cupping gehad, en daarna was er nauwelijks pijn over! De massage die zij verricht is zo fijn zowel als de ontspanning massage en de rug massage! Mij heb je zeker als vaste klant!

Kayla Janssen

03-08-2021

I was gifted a session with Sharina for my birthday and to my excitement, it was exactly what I needed! She was very open to either providing a calming, energy restoring massage or sports-injury focused therapy. I’m a professional dancer and definitely needed the sports therapy. Her attention to detail, knowledge of the body and patience made this experience so wonderful! Thank you for fixing my mind and body! 10/10 GO SEE HER!

S.S.

03-08-2021

Sharina is very kind and helpful. She is really invested in you as a person and wants to make sure you get the best treatment. Although sometimes the massages are not always comfortable, they do help me a lot. I went from going once a week to every 4 weeks. I'd like to see it as my monthly maintenance treatment. Her salon is clean and tidy. And she always welcomes me very friendly. I can't wait for my next appointment!!

Mebrure Yuksel

27-07-2021

Sharina is lief en weet precies wat zij doet. Ik kan heerlijk ontspannen tijdens de massage en heb dagen daarna nog plezier ervan. Ik was zo enthousiast dat ik mijn zusje ook een massage cadeau heb gedaan en zij heeft al een volgende afspraak ingepland😁

Claire Jean Zhao

30-05-2021

It was the first massage after COVID and it was everything I could thought about. Cleaning of hands on arrival, face mask on all the time… In addition, the massage itself was also of high quality and really helped with all the stress which have been building on. So I would strongly recommend it to friends and will not be shy to come again soon.

Ines Camino

26-04-2021

I’ve had two massages with Sharina so far and they have been healing, therapeutic and magical. I usually have a lot of muscle tension and the massages have helped tremendously! She is really friendly, caring and personalizes the treatment to your needs! Highly recommended! 🙂

Anjani Ghisaidoobe

19-04-2021

Ik heb recent mijn eerste massage gehad bij Miracle Massages. Ook was het voor mij de eerste keer dat ik een kokosstempelmassage heb gekregen. Ik voelde mij gelijk op mijn gemak bij Sharina (is wel erg belangrijk bij een massage) en de massageruimte is schoon. Ze neemt ook de tijd om te masseren en ook heel erg fijn: er wordt niet gesproken tijdens de massage! Zeker een aanrader!

Ritus

13-04-2021

Ik had langer last van hoofd/nekpijn en besloot een afspraak te maken bij Miracle Massages. De massage zelf was heer-lijk en onwijs effectief. Je voelt daarna gewoon dat je spieren wat soepeler zijn en je je wat beter kan bewegen. Ook had Sharina me haarfijn uitgelegd wat de waarschijnlijke oorzaken konden zijn en dat ik aan chiropractie moest denken. Dus naast haar ervaring met het masseren zelf heeft ze ook veel kennis op het gebied van het menselijk lichaam. Sharina is super aardig, behulpzaam en een behandeling word dan ook zeker niet met een 9 tot 5 mentaliteit gedaan. Kortom een dikke aanrader!!

Olesia

11-04-2021

Sharina helped me much with the pain in my back and head. She was very sweet and caring, listened about my health issues and offered professional solution. It was very nice experience, more than just a massage.

Esmeralda Oostendorp

11-04-2021

Heerlijk genoten van een massage! Sharina is een lieve vrouw die haar vak professioneel uitvoert en stelt je heerlijk op je gemak & gezelligheid heerst er ook♡ Kortom voor iedereen een aanrader!

Pien Hoppenbrouwers

08-04-2021

Ik heb bij Miracle Massages een kokosstempel massage gehad en het was 90 minuten echt volledig genieten. Voordat de echte massage begint zorgt Sharina er eerst voor dat je je volledig op je gemak voelt en tijdens de massage zorgt ze ervoor dat je ook echt even kan ontspannen en is er minimale communicatie. Ik heb er enorm van genoten!

Judith Rietveld

16-03-2021

Ik ben al meerdere keren bij Miracle Massages geweest. Sharina is een hele fijne en vlotte vrouw die exact wil weten waar je last van hebt en daar dan mee aan de slag gaat. Heel fijn, ik heb zelf last van RSI klachten in mijn schouders, nek en hoofd ivm het vele thuiswerken, en ik voel me altijd beter na de massage bij haar.

Sabitha Nh

15-03-2021

I really enjoy the full body massages by Sharina. She is very professional. She asks you for your problem areas before starting the massage and really focus on fixing it. Her massages helps me with my back problems. I recommend her to anyone looking for a nice massage.

Lisa

17-12-2020

Gelukkig kon ik maandag nog bij Sharina terecht voor een rugmassage, dit was best pijnlijk maar wel nodig. Sharina leidde me goed af en sprak gezellig door. Ik had al een paar weken zoveel pijn in mijn onderrug, na de behandeling voelde ik meteen verlichting. Vandaag 3 dagen na de behandeling voelt de rug echt super aan. Ik kan mijn peuter weer optillen zonder pijn. Miracle Massages is een aanrader en een lifesaver. Bedankt Sharina en hopelijk kan ik gauw weer langskomen voor een ontspanningsmassage dit keer 😉

Natasha Rachel Numan

30-11-2020

Het is inmiddels mijn tweede bezoek bij Miracle Massages. Bij binnenkomst ook nu weer een warm en professioneel onthaal. Tijdens de massage weet Sharina precies de plekken te vinden waar extra aandacht nodig is. Normaal gaat een uur zo voorbij, maar hier niet - zo diep zakte ik weg in de ontspanning. Na afloop voelde ik dat ik weer helemaal terug in mijn lijf was, dankjewel!

Genn Hossenbux

29-11-2020

Afgelopen vrijdag voor het eerst bij Sharina geweest! Wat een ontzettende fijne ervaring! Eerst kennis gemaakt tijdens een warm voetenbadje en toen heeft ze gekeken waar het allemaal vast zit bij mij. Daarna is ze begonnen met een heerlijke kokosstempel massage. Ze heeft me veel informatie gegeven over de verschillende massages die ze geeft en wat bij mij goed zou aansluiten. De massage zelf was erg fijn en ontspannend en ik kijk uit naar alle andere behandelingen die Miracle Massages aanbied! Sharina is erg vriendelijk, professioneel en je voelt je direct bij haar op je gemak. Ik kom zeker terug!

Tyson

27-10-2020

Because I train a lot and had an injury in my upper leg, my friend recommended Sharina to me. I chose the Full Body Massage. Before she began with the massage, she asked me what areas needed special attention. She made me feel very comfortable and she knows what she is doing. I highly recommend Sharina. I will definitely come back!

Pari

31-08-2020

1/2
De eerste keer dat ik bij Sharina kwam was voor een ontspanningsmassage.
Ik kreeg een warme welkomst van haar.
Voordat zij begon met het geven van een massage, vroeg ze eerst of ik ergens last van had.
Toevallig had ik ook al een paar dagen last van mijn schouders.
Zij is zo professioneel geweest om aandacht te besteden aan mijn klachten en heeft tijdens haar massage hier extra focus op gelegd en tijdens het masseren gaf zij mij ook tips wat ik hiertegen kan doen.

Aan het einde van de massage voelde ik me weer heerlijk!

Najia Mounir

17-08-2020

Ik ben laatst bij Sharina geweest voor een kokosstempelmassage. Ik had er veel van verwacht door de reviews en niks was minder waar. De massage was boven verwachting goed. Ik voelde mij daarna als herboren. Zeker voor herhaling vatbaar. De massageruimte is ook zeer fijn en Sharina als persoon ook. Ze legt goed uit wat ze gaat doen en zorgt ervoor dat je helemaal tot rust komt.

Justine Grep

16-08-2020

Afgelopen week heb ik voor het eerst een full body massage bij Sharina gekregen. Ik ben vrij sceptisch als het gaat om massagesalons; al een aantal keer niet geheel tevreden een salon verlaten. Maar dit keer was ik helemaal tevreden. Sharina is heel professioneel en weet echt wat ze doet. Dit is ook te merken aan de technieken die ze gebruikt. Na de massage was ik helemaal ontspannen en ben daarna als een blok in slaap gevallen. Een echte aanrader!

Susan Chaupin

08-08-2020

Ik heb van de week een heerlijke full body Kokosstempelmassage bij Miracle Massages gehad. Ik kom al langer bij Sharina voor het waxen, maar ze heeft me eindelijk kunnen overtuigen om een massage te nemen. En zonder spijt. Wat kan zij goed masseren! Sinds Corona werk ik vanuit huis en heb ik last van mijn nek en schouders, die heeft ze extra aangepakt. Na de massage ging ik super relaxed naar huis en viel als een blok in slaap. Sharina is een fijn persoon in de omgang en niks is haar teveel of te gek. Zet die kokosstempels maar klaar, ik kom gauw weer langs!

Ravaella Johnson

06-08-2020

I had my very first massage with Sharina. I had the coconut compress massage.
For someone who has never been massaged before, she made me feel very comfortable. She truly does have miracle hands!
She does everything she can to make you feel relaxed, comfortable, zen and that you walk out of the door feeling nothing but reborn!
She is a wonderful woman, she focuses on the area that needs special attention, she wants to know if everything is still okay during the massage and you just feel that she knows what she’s doing. I highly recommend Sharina and I found my permanent masseuse!

N. N.

01-07-2020

Voor de 1e keer een massage gehad bij Miracle Massages. De massage was helemaal naar mijn wens. Sharina de masseuse, wat een leuke spontane vrouw. Zij was zeer klantvriendelijk en luisterde goed. Het voelde allemaal super vertrouwd. Ik ga hier zeker terug!

Erwinia Haime

15-06-2020

Shien is een superlieve, attente, zorgzame vrouw die eerlijk en direct is. Werkt met passie en geduld. Zorgt ervoor dat je je helemaal op je gemakt voelt. Ik voelde mij in ieder geval herboren na mijn massagesessie! Zeker de moeite waard om terug te gaan en een aanrader! 

Rayen Merhai

14-06-2020

Ik kwam stijf en gestrest aan en kwam soepel en ontspannen na de massage weer van de tafel! Sharina is zeer vakkundig en aangenaam in de omgang, ik voelde mij zeer op mijn gemak. Ik raad het ongetwijfeld aan en zal zelf zeker terugkeren!

Evgenia Shabalina

02-06-2020

Sharina is a great therapist, I really enjoyed the massage! She is kindly taking care about each and every customer and makes sure that your complains are heard and the experience at Miracle massages matches your expectation.
Definitely recommend to visit this place!

Bouchra de Lyon

25-05-2020

Zo'n lekkere massage gehad bij deze salon! De eigenares is vriendelijk, professioneel en zeer toegankelijk. Ze vraagt door naar pijn punten en houdt hier rekening mee.

Verder gebruikt ze heerlijke producten. Ik heb als een blok geslapen die nacht na de massage. Ik kom zeker terug en raad het iedereen aan!

Evaldo Bane

28-04-2020

Voor iemand die zoveel trained als ik, is dit echt de perfecte plek voor de ontspanning van m’n mind en spieren! De massages zijn heerlijk en ik kijk elke keer weer uit naar de volgende! #Osu

Zwangerschapsmassage

Soumia Raha

07-09-2021

Ik heb een uitgebreide zwangerschapsmassage genomen bij Sharina. Naast de fijne en warme ontvangst heb ik een fantastische ontspannen massage gehad. Ze nam alle tijd om bepaalde pijnlijke spieren goed onder handen te nemen. Ik heb dus ook echt 85min full genoten, en zou dit dan ook zo weer over willen doen. En voor na de bevalling kom ik dan ook graag terug voor een stevige massage. Al met al een aanrader!

Mandy Ven

24-05-2021

Vandaag een heerlijke zwangerschap massage gehad. Heerlijk ontspannen en gelijk minder last van rug klachten. Een echte aanrader!!

No-Ira Louisa

10-03-2020

Onlangs een heerlijke zwangerschapsmassage gehad bij Sharina. Ze weet heel goed wat ze doet. Heel professioneel en met respect. Ik vond het heel fijn om door haar gemasseerd te worden. Ze doet dit met veel rust. Ze neemt je mee in wat ze allemaal doet. Echt een topper! Zeker een aanrader.

Alexandra Pintilie

02-08-2020

Great experience! I am not usually into massages but Sharina made sure I had a very relaxing and nice prenatal massage. She is very thoughtful and caring and creates an atmosphere that helps relax and enjoy it. Will definitely continue going as I feel really good after her massage sessions.

Zaheera

14-07-2020

Vandaag super fijne en heerlijke zwangerschaps massage gehad!! Ik kwam
aan en wist me niet zo goed wat me te wachten stond. Ik genoot zo van de massage dat ik zelfs even heb kunnen slapen. Zo ontspannen voelde ik mij. Sharina is echt top en vroeg meerdere malen of alles goed was. Totaal geen spijt gehad van deze heerlijke ontspannen massage. Ik kom hier zeker weten terug! Echt een aanrader voor iedereen!

Doepsie

05-07-2020

Erg ontspannend en super service.

Heb met 30 weken een zwangerschap massage gehad. Gezien ik zelf moeite heb met ontspannen vanwege mijn " comfort zone " wist ik niet hoe dit zou gaan. Het was heerlijk. Het was fijn dat er tussendoor ook gekeken werd of ik nog prettig lag en hoe het aanvoelde.

De hand technieken voelde zeer prettig aan en hygiëne stond ook voorop. De baby reageerde op de massage en daarna was ik echt ontspannen.

Zeker een aanrader!!

Priya Mahabiersing

07-12-2019

Afgelopen zaterdag ben ik bij Sharina geweest voor een zwangerschapsmassage. ik wist niet zo goed wat ik mij bij een zwangerschapsmassage moest voorstellen maar aangezien ik dol ben op massages, ben ik ervoor gegaan.
En zonder spijt! Sharina verstaat haar vak goed en heeft de meest ideale en warme handen om een vermoeid lichaam te masseren. Ook vanwege de baby in mijn buik was de extra voorzichtig en checkte om de zoveel tijd of ik oke was en of ik nog lekker lag/zat.
Sharina heeft niet alleen mijn buik heel zacht gemasseerd maar ook mijn benen, armen, nek, schouders en rug. Ik vond het geweldig, vanwege mijn zwangerschapsischias was ik ook erg blij dat ze mijn benen onder handen nam. Mijn baby laat nu ook al weten wat hij niet leuk vindt (harde stoot of schop) en wat hij wel leuk vindt en zelfs hij heeft ervan genoten. Af en toe voelde ik bubbels en plopjes en was ik ook gerust dat hij nergens last van had, daar was Sharina ook erg scherp op.
Lieve Sharina, dankjewel voor de massage. Door jouw vriendelijke en open karakter voelde ik mij meteen op mijn gemak bij je en door jouw vaardige handen ben ik nu nog steeds erg zen.
Super bedankt en ik zie je zeker weten terug!

Sherona Goedoen

07-12-2019

Afgelopen zaterdag ben ik door Sharina behandeld met een heerlijk zachte zwangerschapmassage. Voor mij de eerste keer en dat vond ik best spannend.
Normaliter geniet ik regelmatig van een massage, zowel ontspanning of deep tissue, maar sinds ik zwanger ben was ik toch wat terughoudend. Want ja, je hebt toch een babytje in je buik en aanraking is extra gevoelig, vooral op de buik moet het goed aanvoelen.
Voor onze afspraak heb ik Sharina telefonisch gesproken en heeft zij mij een en ander uitgelegd wat ik kan verwachten. We hebben besproken welke verwachtingen ik had en hoe zij daarop kan inspelen. Deze voorbereiding heb ik als heel fijn ervaren waardoor ik met meer vertrouwen de massage in ben gegaan.
Sharina is een zeer vriendelijke en toegankelijke professional waarbij je de ervaring die zij heeft direct voelt bij het eerste contact. Ze stelt je op je gemak waardoor je nog meer ontspannen kan liggen en genieten. Tijdens de massage vraagt ze regelmatig hoe ik de aanraking en druk vindt en speelt gelijk in op mijn wensen. Omdat het een zwangerschapsmassage is, lig en ervaar ik een massage op een andere manier en daar is de masseuse bewust van. Heerlijke warme stroken op mijn zij en rug en goede grip op mijn benen en voeten. Precies op de plekken die de laatste maanden extra onder druk staan.
Na de behandeling (die natuurlijk veel te kort voelde!) voelde ik mij heerlijk ontspannen en had geen klachten. Met een normale massage kan ik nogal gauw spierpijn of hoofdpijn ervaren, maar met deze massage had ik dit gelukkig niet. Na die dag nog even contact gehad met Sharina waarin ze mij vroeg hoe ik het heb ervaren en hoe ik mij na de massage voelde. Op deze persoonlijke manier voel ik mij geen 'nummer' en blijkt dat zij het belangrijk vindt te weten hoe je jezelf na de behandeling voelt.
Ik voel mij vrij bij Sharina en hoef mij nergens voor te schamen. Het lijkt alsof wij elkaar al jaren kennen! De zwangerschapsmassage is een echte aanrader voor als je jezelf een ontspanningsmoment gunt, last hebt van pijntjes in je lichaam en je je baby wilt laten genieten van jouw ontspanning!

Waxen

Niki Hejlova

08-10-2021

Hands down, best wax I’ve ever had! I had Brazilian done literally world wide (All over the US, Singapore, Hong kong and in Prague etc etc) but never had such an awesome experience like at Miracles Massages! Highly recommend! Super quick, not awkward at all, very professional, clean and peaceful vibes. The whole experience was less painful then usual, and the results are top. 5 stars. I’m definitely recommending to everyone and can’t wait to try other services

Brigitte Felix

20-08-2021

Wauuw! De beste🤩 Wax Angel! In heel Nederland. Mijn eerste keer bij Miracle Massages, ik had een full Brazilian en Diamond treatment vajacial geboekt. Gelijk bij aankomst werd ik heel warm ontvangen, oprecht een hele fijne, lieve persoon maar ook echt een professional! Vanaf het eerste moment stelde ze me echt op mij gemak, niks geen awkward moment ofzo. Een hele prettige behandeling, ik neem al heel wat jaren Brazilian waxes dus ben zeker bekend wat te doen, maar eerlijk! Deze vrouw heeft gewoon een eigen positie uitgevonden om bij je wat lastigere plekjes te komen, wat een uitkomst! Dat niemand anders of ik zelf er op is gekomen!?! En mag ik dan echt aanbevelen om een vajacial te nemen, ik vind dat wij vrouwen ons zelf niet genoeg pamperen, en echt! Probeer het je zal het zo geweldig vinden en eerlijk waar het helpt ook echt met de ingegroeide haartjes! Ja hoor, voor mij niets anders meer Thank you my Dear ❤🙏🏽 see you soon!

Jas Wijnen

09-08-2021

I scheduled with Sharina for a wax for the first time in a loong time. Her website is so easy to navigate offering it in both Dutch and English and she contacted me in a very timely manner. I also live the confirmation email she sends once the appointment is made so I can automatically put it into my agenda. Upon meeting her she made me feel right at home and it wasnt even a strange. Her work is very precise and it was an easier appointment than I had imagined. Would definitely recommend.

Shamida Smulders

03-08-2021

Sharina heeft de gave om je gelijk op je gemak te laten voelen. Ze is open, heeft aanstekelijke positieve energie en ze is de meest professionele wax-mevrouw die ik ooit ben tegen gekomen. En ook de beste. Ze is secuur en neemt haar tijd. Ik heb er 7 of 8 gezien in mijn leven en zij steekt daar met kop en schouders bovenuit. Bijna een week verder en nog steeds geen haartje te bekennen (nog nooit meegemaakt) Ik fiets met plezier van Utrecht centrum naar Leidsche Rijn ervoor. Tot snel Sharina!

N Martis

02-07-2021

Aanrader! Ik ben onlangs voor de tweede keer bij Sharina geweest voor een Brazilian Wax en daarbij voor het eerst een massage genomen. Sharina zorgt er voor dat je op je gemak bent bij jouw gekozen behandeling en doet haar werk heel goed. Mij zal ze zeker terug zien komen.

Sam Smakman

30-05-2021

Super!! Sharina stelt je ontzettend op je gemak en de wax behandeling is een stuk pijnlozer dan voorgaande behandelingen die ik heb gehad! Echt een aanrader en probeer vooral ook eens haar vajacial!

Glynis Schmeltz

09-05-2021

Gisteravond besloot ik een afspraak te maken bij Miracle Massages. Deze lieve eigenaresse reageerde super vlot. Nog geen 24 u later kon ik bij haar terecht. Ik was enorm zenuwachtig, maar ze was super lief en stelde me erg fijn gerust. Alle stappen van de behandeling legde ze uit. Het was erg prettig om daar te liggen en absoluut niet ongemakkelijk. Ze gaat jeel hygiënisch te werk, wat het natuurlijk nog aangenamer maakt. Daarnaast heeft zij er binnen no time voor gezorgd dat ik haar voor de volle 100% kon vertrouwen tijdens deze behandeling. Mijn vervolg afspraak staat al vast en ik raad het een ieder aan.

Geraldine Lacle

01-03-2021

I forgot to write my review the first time... better late than never 😅 I had a brazalian wax done here for the very first time and I REALLY recommend it. Sharina is very friendly and professional. She will make sure you're comfortable during and after your appointment! The place of the appointment is very clean and hygienic, you won't regret booking with her. Truly best experience and I can't wait to go back after lockdown 😆

Karishma Bihari

15-12-2020

Ik kom al enige tijd bij Sharina voor waxen en massages. Ik ervaar het als zeer prettig.
Sharina neemt de tijd en aandacht voor de huid zodat ze de behandelingen goed kan uitvoeren.

Ik zeg boek een afspraak en ervaar het zelf ❣

Sanjeeta Dassasingh

07-10-2020

Sharina is de vierde persoon geweest waar bij ik ben gaan waxen en wat ben ik blij dat ik niet meer verder hoef te zoeken!

Ze is professioneel en vriendelijk, ze stelt je op je gemak vraagt of je pauzes wilt, beantwoord vragen en geeft zeer goed advies. Ze is een aanrader!

Shirley Lacle

06-09-2020

I really recommend this place. I did a Brazilian wax before my trip to Aruba and it was the best decision ever. Sharina is very friendly and very professional. She will make sure you have the best time during your appointment. If you have any questions, don’t hesitate to ask her. Simply the best!

Mireille Deel

12-07-2020

Ontzettend fijne ervaring gehad voor de eerste maal waxen. Vooraf uitgebreid zaken en mijn ‘angsten’ kunnen bespreken. Bij aankomst direct gerustgesteld en er werd bij alles aangegeven wat ze ging doen of welke handelingen er werden verricht! Al om al, een hele prettige, vriendelijke ervaring die me ervan heeft overtuigd, dit op consequente frequentie te blijven doen.

Joey W.

29-06-2020

Voor een girl's weekend wilden mijn vriendin en ik een spa treatment aan huis en Sharina heeft ons volledig verwend! Van de overheelijke kokosstempel tot aan de facial treatment aan toe. En dan niet te vergeten wax treatment die normaliter best vervelend kan zijn, maar zij was zo rap en had de juiste producten voor de donkere huid. Daarbij is zij heel vriendelijk en zet je comfort altijd voorop. Ik kijk uit naar mijn volgende behandeling 😍

Annefleur B.

11-06-2020

Sharina is een super lieve en gezellige vrouw. Ik heb een hele fijne behandeling gehad en ik kom graag in het vervolg terug. Zeker een aanrader voor andere om met haar af te spreken.

Annabelle

31-05-2020

Een professionele dame die je bij het waxen op je gemak stelt! Daarnaast sluit ze aan op wat jij wil (even pauze, muziekje, glaasje water). Goed in het vak en heel aardig 🙂

Susan Crish

14-04-2020

A few weeks ago I had a Brazilian wax and a facial treatment. Sharina is very lovely and kind and takes her time and uses good quality wax.
I hope she can reopen very soon, I really need a massage!

Rosnie Ramsodit

19-03-2020

Ze is een toppertje! Schoon, hygiënisch, en snel. Altijd super glad en nooit last van ingegroeid haartjes.
She is the best in Utrecht.